САКАМ ДА СУМ ВО ТЕК СО СИТЕ КОНКУРСИ И НОВИНИ ОД ФОНДАЦИЈАТА

    Сакам да сум во тек со се што е ново!

    Со пополнување на оваа форма потврдувам дека сум согласна/согласен, моите податоци да се користат за добивање на изестувања (новости, промоции и привилегии) од Божиновски часовници и накит.

    Поддршка на уметници преку SPACE GALLERY ALTER OF LOVE

    август 25, 2023

    Преку овој проект креиравме простор за уметнички дела, вклучивме млади уметници, обезбедивме простор за индивидуални и групни претставувања и го поддржавме второто тридневно издание на Парко 2024. Во овој проект беа вклучени уметниците: Александар Поповски, Сандра Котевска, Галерија Солак, Дарко Ристевски (дигитал и крипто арт), Димитар Ристовски, ДЛУБ, Александар Петровски, Дарко Гулевски, Анабела Марковска.