САКАМ ДА СУМ ВО ТЕК СО СИТЕ КОНКУРСИ И НОВИНИ ОД ФОНДАЦИЈАТА

  Сакам да сум во тек со се што е ново!

  Со пополнување на оваа форма потврдувам дека сум согласна/согласен, моите податоци да се користат за добивање на изестувања (новости, промоции и привилегии) од Божиновски часовници и накит.

  САКАМ ДА КОНКУРИРАМ

  Едноставно, доколку сте уметник, дизајнер или илустратор, испратете ни писмо за интерес на маилот contact@bozinovski.com.mk, со што кога ќе се случи следниот повик ќе добиете повик за учество и насоки за изработка на следниот македонски Swatch.
  Селектираните кандидати ќе добијат симболична награда и се разбира часовник со новиот дизајн, но и промоција на нивното портфолио пред нашите ВИП клиенти и целата македонска јавност. Со нетрпение го очекуваме вашиот предлог дизајн за следните часовници од колекцијата.
  До тогаш инспирирајте се и разгледајте ги боите и приказната на првиот македонски Swatch дизајниран од Зоран Кардула.